Presentació “Joc de cavallers” al Simposi de l’ICE de la UAB

Aquest passat dissabte 24 de novembre el nostre professor Miguel Ángel González va presentar el projecte “Joc de cavallers”, projecte que forma part del currículum de l’àmbit humanístic de 3r d’ESO, al Simposi d’Aprenentatge Globalitzat i per Projectes que es va celebrar a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El projecte, que es va portar a terme el curs passat a 3r d’ESO i que enguany tornarem a realitzar, se centra en la “representació teatral” d’un seguit d’escenes quotidianes ambientades a l’edat mitjana i que van ser representades al Castell de Cornellà.

La possibilitat de ser al Simposi organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona ens va permetre mostrar explicar el nostre projecte a una gran quantitat de docents i experts en la matèria, així com compartir i aprendre de la gran quantitat d’altres projectes presentats al llarg del Simposi.

Una nova oportunitat de creixement que volem agrair explícitament a la comissió organitzadora del Simposi per la confiança mostrada en el nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>