Mostrem els treballs de Mecatrònica al Cosmocaixa

El passat dimecres 20 de febrer es va realitzar al Cosmocaixa, tal i com s’està fent aquests últims anys sota el nom #Impulsemlarobòtica, la trobada entre instituts per exposar els diversos treballs de mecatrònica basats en Arduino.

Els nostres alumnes de 2n d’ESO van poder mostrar i explicar a molts companys i professorat d’altres instituts els treballs que han realitzat al llarg del segon trimestre amb el projecte “La robotització dels invents de Leonardo da Vinci”. També van poder observar, aprendre i comparar les maquetes, similars a les seves, creades per alumnes d’altres instituts.

Va quedar reflectida a la cara dels nostres alumnes la satisfacció de mostrar uns projectes que van estar a l’alçada de la mostra, on la majoria dels participants eren alumnes de 4t d’ESO, mentre que els representants del nostre Institut eren 2 anys més petits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>