La Chayma i l’Ayoub finalistes de la mostra de Punts de Llibre

Un any més, el grup de Biblioteques escolars de Cornellà, conjuntament amb la Xarxa de Biblioteques de la ciutat i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics i l’Ajuntament de Cornellà, ha organitzat la mostra i concurs de Punts de Llibre per als escolars de la ciutat. Enguany el tema del concurs era “Tot són matemàtiques” i l’èxit dels punts presentats demostra l’encert en la temàtica triada.

La Chayma i l’Ayoub, de 1r d’ESO, han quedat finalistes de la seva categoria del concurs, els premis del qual es van lliurar el passat divendres, 27 d’abril, a l’auditori de l’edifici de la Biblioteca del barri de Sant Ildefons. L’enhorabona i felicitats a tots dos!

A banda del lliurament de premis i obsequis a tots els finalistes de les diferents categories, el mateix divendres, a la Biblioteca, es va inaugurar l’exposició amb la mostra de tots els punts participants.

Aquí podeu veure un recull de fotografies de la jornada: https://photos.app.goo.gl/LOH69eIgfLZWCGuS2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>