Hem sobreviscut a la Hallownyada

Malgrat la pluja, a l’Institut hem pogut gaudir d’una gran matí de Hallownyada! A primera hora ens hem anat ambientant amb la visualització de diferents pel·lícules de terror, mentre descobríem que el maligne ens havia tancat a l’Institut i que només en podríem sortir si superàvem una sèrie de reptes que ens ajudarien a trobar les claus del cadenat.

Després d’agafar forces tot esmorzant ens hem dirigit als diferents tallers, al voltant dels quals giraven els diferents reptes que teníem plantejats: acrobàcies, panellets, batucades, maquillatge, decoració, vídeos, costura… Tot plegat ben infernal!

Finalment, un cop recollits els reptes al pati de l’Institut hem aconseguit obrir la caixa i a l’interior hi hem trobat la clau que ens ha permès sortir de l’Institut per poder gaudir de quatre dies de descans a casa en família.

Ens retrobem dilluns! Bona castanyada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>