Celebració del Carnaval

Divendres passat, dia 9 de febrer, vam celebrar el Carnaval a l’Institut. Després del segon pati, en  l’espai en què habitualment treballem les comissions, tothom qui va voler va aprofitar per disfressar-se i/o pintar-se.

Un cop preparats, vam baixar al pati. L’alumnt de la comissió “Posem maco l’Institut” havia preparat un marc per a fer un passi de fotografies abans de començar les desfilades i balls que van donar lloc al concurs de Carnaval. Concurs de disfresses i coreografies amb el qual es va donar per acabada la festivitat.

Recordem que el Rei Carnestoltes presidirà aquesta festa fins que dimecres 14 de febrer serà cremat i enterrat fins al proper any, donant lloc a l’entrada de la Quaresma.

Amb la festivitat de Carnaval continuem treballant la cohesió internivells i estrenyem els lligams entre tot l’alumnat, equip docent i PAS de l’Institut!

Continuem creixent junts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>