2a Mostra creativa de Sant Jordi

El passat 24 d’abril, aprofitant la celebració de Sant Jordi, vam gaudir de la celebració de la 2a Mostra creativa de Sant Jordi.

La setmana anterior havíem realitzats diferents tallers de creació cultural que incloïen: creació d’audiovisuals, realització de booktubers, manualitats, tècniques murals i de grafiti, exhibició de bàsquet beat, teatralització i lectura dramatitzada de textos.

El dia de la Mostra, que vam realitzar a l’auditori de la Biblioteca de Sant Ildefons, oberta a les famílies, vam poder gaudir dels resultats finals d’aquests tallers; alhora que també vèiem la feina que havien realitzat des de la Comissió Som artistes, preparant la presentació de l’acte i la dels músics que van amenitzar l’espectacle amb percussió i flautes.

Tots vam sortir molt contents de l’acte i dels resultats dels tallers que hem pogut celebrar gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà:

Ajuntament de CornellàFitxer_001

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>