Cuina curs 21-22

Setmana 30 de maig 2022
Aquesta setmana hem fet un enorme treball de reposteria. Hem fet un braç de xocolata farcit amb nata i melmelada amb una capa de xocolata per sobre. Una feina excel·lent dels nostres cuiners!
Setmana 16 de maig 2022
Aquesta setmana ens hem animat a fer una recepta “màster xef” i hem preparat un Croque monsieur” adaptada amb els nostres ingredients.

Setmanes anteriors:

Setmana 9 de maig 2022

Aquesta setmana hem elaborat un àpat molt complet, una empanada gallega. Hem fet tant la massa com el farcit. Boníssima!

Setmana 2 de maig 2022

Ens agrada tant la xocolata que aquesta setmana no ens hem pogut estar de fer un “brownie”. Ens ha quedat… (que no n’ha quedat).

Setmana 19 d’abril 2022

Els nostres cuiners han elaborat aquesta setmana un pastís de formatge molt senzill i boníssim.

Setmana 4 d’abril 2022

Tanquem aquesta setmana i marxem de vacances amb els típics bunyols de vent.

Gaudiu molt d’aquests dies de festa!

Setmana 28 de febrer 2022

S’acosta la temporada de penitència… Aquesta setmana hem “patit” molt amb aquestes llesques amb ou. Aquesta
setmana hem “patit” molt amb aquestes “torrijas”.

Setmana 14 de febrer 2022

Un plat senzill i que va agradar força als nostres exigents cuiners: patates farcides de dos gustos, tonyina i carn.

Cliqueu AQUÍ per veure les fotografies.

Setmana 7 de febrer 2022

Heu vist quins pastissets més macos? Es diuen Dakars I són típics del municipi del Vallès Occidental, Terrassa.

Setmana 31 de gener 2021

Mireu quines mandonguilles a la jardinera més bones hem fet aquesta setmana! Per llepar-se els dits.

Setmana 24 de gener 2022

Al taller de cuina hem celebrat el dia mundial del pastís de xocolata amb un deliciós “pastis sacher”.

Setmana 17 de gener 2022

La recepta d’aquesta setmana ha estat molt senzilla i divertida: guacamole.

Setmana 10 de gener 2022

Hem tornat al taller de cuina molt tips pels àpats nadalencs, per això aquesta setmana hem preparat uns canelons freds amb un farcit lleuger.

Setmana 13 de desembre 2021

Al taller fem cuina d’aprofitament. Hem après a fer croquetes i també un pastís de patata amb carn.

Setmana 6 de desembre 2021

Al taller fem cuina d’aprofitament. Hem après a fer croquetes i també un pastís de patata amb carn.

Setmana 29 de novembre 2021

Els nostres cuiners s’han organitzat molt bé i han elaborat aquest boníssim tiramisú.

Setmana 15 de novembre 2021

Aquesta setmana hem fet un taller senzill però entretingut i amb un resultat espectacular. Croissants dolços de xocolata i salats de diferents sabors.

Setmana 8 de novembre 2021

CRESTES DE TONYINA: Al taller hem treballat de valent. Els nostres cuiners han fet la massa, l’han estirat, l’han tallat, l’han farcit, l’han pintat amb ou i l’han fet al forn. Resultat? Aquestes fantàstiques crestes!

Setmana 1 de novembre 2021

Al taller de cuina d’aquesta setmana, els nostres cuiners han elaborat un boníssim pastís de pastanaga, decorat amb un senzill “frosting” i cireretes. Fa bona pinta, oi? Doncs el gust era encara millor.

Setmana 27 d’octubre 2021

Per tots sants, hem pensat que seria bona idea preparar un assortit dels típics panellets.

Setmana 20 d’octubre 2021

Al taller de cuina hem après a fer pizza. N’hem fet de dos tipus, però el secret està en la massa.

Setmana 13 d’octubre 2021

Avui els nostres cuiners han preparat un pastís amb la recepta clàssica. La flaire s’ha escampat pel centre. Mmmm…

Setmana 4 d’octubre 2021

Aquesta setmana hem inaugurat el taller de cuina amb els alumnes de Tallers per Àmbits i ho hem fet elaborant un plat senzill i apetitós: una truita espanyola (amb ceba, és clar), acompanyada d’una amanida. Els cuiners d’enguany tenen bona traça.