Setmanes anteriors:
Setmana 9 de maig 2022
Setmana 2 de maig 2022
Ens agrada tant la xocolata que aquesta setmana no ens hem pogut estar de fer un “brownie”. Ens ha quedat… (que no n’ha quedat).
Setmana 19 d’abril 2022
Els nostres cuiners han elaborat aquesta setmana un pastís de formatge molt senzill i boníssim.
Setmana 4 d’abril 2022
Tanquem aquesta setmana i marxem de vacances amb els típics bunyols de vent.
Gaudiu molt d’aquests dies de festa!
Setmana 28 de febrer 2022
Setmana 14 de febrer 2022
Un plat senzill i que va agradar força als nostres exigents cuiners: patates farcides de dos gustos, tonyina i carn.
Cliqueu AQUÍ per veure les fotografies.
Setmana 7 de febrer 2022
Heu vist quins pastissets més macos? Es diuen Dakars I són típics del municipi del Vallès Occidental, Terrassa.
Setmana 31 de gener 2021
Mireu quines mandonguilles a la jardinera més bones hem fet aquesta setmana! Per llepar-se els dits.
Setmana 24 de gener 2022
Al taller de cuina hem celebrat el dia mundial del pastís de xocolata amb un deliciós “pastis sacher”.
Setmana 17 de gener 2022
La recepta d’aquesta setmana ha estat molt senzilla i divertida: guacamole.
Setmana 10 de gener 2022
Hem tornat al taller de cuina molt tips pels àpats nadalencs, per això aquesta setmana hem preparat uns canelons freds amb un farcit lleuger.
Setmana 13 de desembre 2021
Al taller fem cuina d’aprofitament. Hem après a fer croquetes i també un pastís de patata amb carn.
Setmana 6 de desembre 2021
Al taller fem cuina d’aprofitament. Hem après a fer croquetes i també un pastís de patata amb carn.
Setmana 29 de novembre 2021
Els nostres cuiners s’han organitzat molt bé i han elaborat aquest boníssim tiramisú.
Setmana 15 de novembre 2021
Aquesta setmana hem fet un taller senzill però entretingut i amb un resultat espectacular. Croissants dolços de xocolata i salats de diferents sabors.
Setmana 8 de novembre 2021
CRESTES DE TONYINA: Al taller hem treballat de valent. Els nostres cuiners han fet la massa, l’han estirat, l’han tallat, l’han farcit, l’han pintat amb ou i l’han fet al forn. Resultat? Aquestes fantàstiques crestes!
Setmana 1 de novembre 2021
Al taller de cuina d’aquesta setmana, els nostres cuiners han elaborat un boníssim pastís de pastanaga, decorat amb un senzill “frosting” i cireretes. Fa bona pinta, oi? Doncs el gust era encara millor.
Setmana 27 d’octubre 2021
Per tots sants, hem pensat que seria bona idea preparar un assortit dels típics panellets.
Setmana 20 d’octubre 2021
Al taller de cuina hem après a fer pizza. N’hem fet de dos tipus, però el secret està en la massa.
Setmana 13 d’octubre 2021
Avui els nostres cuiners han preparat un pastís amb la recepta clàssica. La flaire s’ha escampat pel centre. Mmmm…
Setmana 4 d’octubre 2021
Aquesta setmana hem inaugurat el taller de cuina amb els alumnes de Tallers per Àmbits i ho hem fet elaborant un plat senzill i apetitós: una truita espanyola (amb ceba, és clar), acompanyada d’una amanida. Els cuiners d’enguany tenen bona traça.