“Premi a l’Emprenedoria” a la First Lego League 2020

En aquesta desena edició de la First Lego League, han participat dos equips de l’Institut Ridaura : Els Shikibot, de 1r d’ESO i els RoboRidaura, de 2n d’ESO.

La First Lego League (FLL) és un programa internacional, amb presència a 62 països, que promou l’interès per l’aprenentatge entre joves de 10 a 16 anys convidant-los a divertir-se i emocionar-se amb la ciència i la tecnologia. La FLL és un desafiament a la seva capacitat d’innovar en el qual han de trobar solucions reals a problemes de la societat actual, mitjançant l’elaboració de projectes científics i la construcció i programació de robots autònoms.

L’equip de 1r d’ESO, els Shikibot, ha estat guardonat amb el Premi a l’Emprenedoria per la gran iniciativa i confiança que l’equip ha demostrat durant tot el Torneig, destacant que han sabut afrontar amb maduresa els problemes plantejats i han trobat solucions efectives a les adversitats sorgides durant la preparació i desenvolupament de la FLL.

ENHORABONA a tots els participants i guardonats!

Equip Shikibot (1r d’ESO)

Equip RoboRidaura (2n d’ESO)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>