LA LECTURA TÉ PREMI! L’INS Ridaura als Premis Booktrailers de Barcelona

Berta Sierra i Isaac Guzmán, de 4t d´ESO, han guanyat el 1r premi al millor Booktrailer categoria Fantasia,Festival de Sitges, i el 2n premi al millor Booktrailer del 6è Concurs de Booktrailer organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb el seu booktrailer sobre el Mecanoscrit del segon orígen.

Laia Servera, presentadora de l´informatiu Info-K, va fer entrega del guardó a l´acte celebrat la tarda del 28 de febrer de 2020, a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, i Elisabet Carnicé, presentadora de TV3 i periodista, va dur a terme una masterclass de Guió tècnic pels guanyadors i finalistes d´aquesta sisena edició.

El concurs ha rebut la participació de 180 booktrailers, 540 participants de 55 centres d´ensenyament de Catalunya.

Cal esmentar que el 3r premi categoria Biblioteca va ser pels nostres exalumnes Míriam Belmonte i Víctor Moreno, amb el booktrailer La sombra del viento que van crear el darrer any a Fem vídeo, l´optativa de 4t d´ESO.

Per a tots ells, la nostra enhorabona!

Departament de Visual i Plàstica

Biblioteca INS Ridaura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>