En marxa!

El silenci de les aules, la quietud dels passadissos, la solitud del pati han estès enguany el seu regnat des de molt més enllà de l’estiu. Però el nou curs ja ha començat i, des d’ahir, el Coll i Rodés ha anat tornant a ser… Llegeix més»

Horari i accessos per les presentacions

Us enllacem el document amb l’organització d’accés al centre per les presentacions de curs dels grups d’ESO, batxillerat i cicles formatius. La graella de distribució és la mateixa que es troba a disposició de les famílies a l’app de gestió i hi trobareu dia i hora de la presentació, porta d’accés, aula assignada i nom del tutor del grup, encarregat de fer la presentació.

Declaració responsable 2020/21: Recordeu que els alumnes no podran accedir al centre si abans no… Llegeix més»

Informació d’inici de curs

Comencem el curs amb unes circumstàncies molt diferents de les dels cursos anteriors, però amb la il·lusió i voluntat necessàries per garantir l’aprenentatge dels vostres fills i les vostres filles. I tot això complint les mesures sanitàries indicades pel Departament de Salut per prevenir la COVID-19.

A continuació, us enllacem el document amb les instruccions d’inici de curs i l’horari de les presentacions de curs i del començament de classes per … Llegeix més»

Beques del Ministeri 2020-21

Està obert el termini de sol·licitud telemàtica de beques i ajuts a l’estudi 2020-21. Els terminis són els següents:

Fins al 30 de setembre de 2020, per alumnes amb necessitats específiques.

Fins a l’1 d’octubre de 2020, per estudiants no universitaris.

Consulteu la informació completa a … Llegeix més»

Venda de llibres (AMPA)

L’AMPA de l’Institut Ramon Coll i Rodés recorda que els llibres de batxillerat i cicles no entren dins el programa de reutilització.

Entreu a l’article i trobareu els diferents enllaços als llibres necessaris del pròxim curs per a cada nivell i tipus d’estudi.… Llegeix més»

Premi UB per Daria Tuvasheva

Aquest divendres, dia 3 de juliol, va tenir lloc de manera telemàtica el lliurament dels Premis UB-Santander de la Facultat de Belles Arts als millors treballs de recerca de batxillerat (TdR). Entre els treballs premiats, es trobava el de la nostra alumna de segon de batxillerat artístic Daria Tuvasheva, titulat Les nines i el motlle invisible, que finalment va obtenir el quart premi del… Llegeix més»

Seu del tribunal PAU 516

Aquest dimarts  s’inicien les proves d’accés a la universitat (PAU) que, en aquesta convocatòria de juny (enguany, juliol) s’allargarà durant quatre dies, fins divendres dia 10.

La pandèmia de coronavirus ha fet que siguin fins a 210 els tribunals examinadors que s’han distribuït pel territori català. L’Institut Ramon Coll i Rodés, en concret, és la seu del tribunal ordinari núm. 516.

Si encara no sabeu l’horari de les proves, mireu el que inserim aquí a continuació o consulteu-lo a la… Llegeix més»