Coneixem els Programes de Garantia Juvenil de la mà de la tècnica de joventut del Consell Comarcal de la Selva

La setmana passada ens va visitar la tècnica del programa Referents d’ocupació juvenil del Consell Comarcal de la Selva Elisabet Estany amb la finalitat d’informar els nostres alumnes sobre els Programes de Garantia Juvenil que es duen a terme a les comarques de la Selva i del Gironès.

Els Programes de Garantia Juvenil són Programes de la Unió europea que pretenen facilitar l’accés dels joves al mercat laboral a través d’ofertes laborals, formatives o educatives. Per a més informació consulta l’enllaç següent: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/que-es-garantia-juvenil/)

Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t’ofereix una oferta de treball, unes pràctiques en una empresa o la formació necessària per accedir al mercat laboral. Pots consultar els requisits a través d’aquest enllaç: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/que-es-garantia-juvenil/Requisits/)

Actualment, hi ha una àmplia oferta de formacions gratuïtes per a joves que et permetran trobar noves oportunitats per construir el teu futur. Consulta l’oferta de formacions gratuïtes accedint a l’enllaç que tens a continuació: https://www.pearltrees.com/t/formacio/gener-marc/id37691627

Per a més informació, podeu trucar al 060 o enviar correu al: info.garantiajuvenil@sepe.es