Una experiència enriquidora

El proppassat mes d’abril, sis alumnes de 2n d’ESO vam participar al “Concurso de Jóvenes Talentos”, el concurs de redacció en llengua castellana organitzat per la Coca-Cola. 

Abans d’entrar, totes les participants, la Meritxell, l’Estel, l’Ariadna, la Cèlia, l’Elsa i la Laura, estàvem nervioses i inquietes, esperant el moment per poder entrar a la universitat, el lloc on es faria el concurs. Finalment, vam entrar-hi i vam anar cap a l’aula que ens van indicar.

Ens vam asseure juntes. Ves, com si ens poguéssim ajudar…! Sobre la taula hi havia un bolígraf, un paper per escriure la redacció i un diari on hi havia el tema: “¡Alerta mundial! Todos los diccionarios del planeta han amanecido con las definicions trastocadas.” En un primer moment ens vam sentir desconcertades. Cap de nosaltres no tenia ni la més remota idea sobre què escriure ni com enfocar el tema, però finalment les idees van anar fluint i vam poder escriure una redacció digna d’un concurs com és el de la Coca-Cola.
Al cap de quasi dues hores ja havíem acabat totes de fer la redacció. A la sortida els ens van regalar una samarreta i un refresc de l’empresa organitzadora del concurs. Abans de marxar ens vam fer una foto de record i finalment vam marxar cap a casa.

Sens dubte, aquesta ha estat una gran experiència molt enriquidora que no oblidarem.

“Les veus del falcó”