Programem!

WHY?
Learning to code helps us to make sense of the rapidly changing world around us, expand our understanding of how technology works, and develop skills and capabilities in order to explore new ideas and innovate.

Amb el més d’octubre ens arriba, com cada any i promuguda per la UE, la setmana del codi. Amb la CodeWeek es vol apropar la programació i l’alfatització digital a tothom. Amb aquest objectiu, el departament de Tecnologia s’afegeix a aquesta activitat com fan alguns centres, biblioteques i entitats de tot Europa. L’objectiu és promoure la programació com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat

La Setmana CodeWeek, promoguda per la Unió Europea, pretén apropar la programació i l’alfabetització digital a tothom d’una manera divertida i atractiva. L’objectiu és fomentar la programació als diferents països de la Unió Europea com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

En el nostre centre, aprofitant que la setmana del 4 al 10 d’octubre ha estat la Setmana Mundial de l’Espai, proclamada per ONU i que es celebra des del 1999 proposem a alumnes activitats relacionades amb la programació i l’espai.