Noves mesures en matèria de salut pública

A conseqüència de la Resolució de la consellera de Salut i del conseller d’Interior, per la qual es publiquen noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19, estem a l’espera de noves concrecions del Departament d’Educació. De moment, podem avançar-vos les següents informacions:

  • Tota l’Educació Secundària Obligatòria (1r, 2n, 3r i 4t d’ESO) manté la plena presencialitat; per tant, no hi ha canvis en l’horari habitual, ni modificacions en l’activitat lectiva actual. Naturalment, les quarantenes individuals o per grups, es mantenen vigents.
  • Es preveu un model híbrid (50% presencial i 50 % telemàtic) al Batxillerat i als Cicles Formatius. De moment, la setmana vinent s’iniciarà amb els horaris i activitats que ja teníem previstes, i quan el nou model estigui tancat i hagi passat els controls preceptius, el donarem a conèixer i començarem a aplicar-lo. També en aquest cas, les quarantenes individuals o per grups, es mantenen vigents.