Informacions sobre els dies 20 i 21

Us informem que el dijous, 20 de desembre, durem a terme amb l’alumnat d’ESO i Batxillerat una jornada lectiva diferent de la d’altres dies. Les dues primeres hores farem classes normals, i a partir del primer pati, activitats relacionades amb el Nadal i els valors personals i cívics que treballem conjuntament les famílies i el centre, com l’esforç, la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, etc. 

En el primer pati, per gentilesa de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, oferirem una xocolatada a tot l’alumnat. Aquesta xocolata, que serà gratuïta gràcies a la generositat de l’AMPA, podrà anar acompanyada de porcions de coca a 1 € que els alumnes de 1r de Batxillerat venen amb la finalitat de recaptar fons per al seu viatge d’estudis a Roma. Per als alumnes que no puguin prendre la xocolata (perquè són intolerants al gluten, la lactosa, etc.) disposarem de sucs de fruites. 

Aprofitem per recordar-vos que el divendres, 21 de desembre, acabem a les 13 h, i que el transport escolar de tornada, per tant, passarà a aquesta hora.