Formació sobre dinàmica de grups i gestió de conflictes en els centres educatius

L’Oficina Jove de la Selva organitza una formació adreçada al professorat de secundària i a professionals de joventut de la Selva sobre la facilitació de grups des de la metodologia del treball de processos. En aquesta formació es treballaran eines que permetin gestionar els grups de joves amb qui els tècnics de joventut treballen en els centres educatius i en els espais joves. Així, doncs, per exemple, es donaran eines per dur a terme dinàmiques grupals i  advertir els rols de poder i de privilegi i gestionar la resolució de conflictes a l’aula i en un espai de lleure, etc.

La formació es farà els dies 7 i 9 de juliol de 2021 al Centre de Recursos Pedagògics de Santa Coloma de Farners en horari de 9 a 14 h. Tindrà una durada de 10 hores lectives presencials, seguint les mesures de prevenció davant la Covid-19, i de 5 hores de treball personal. És una formació gratuïta, acreditada pel Departament d’Educació i les places són limitades. La formació anirà a càrrec de dues persones de l’equip de Resilience Earth:

  • César Fernández (terapeuta i formador de facilitador de grups, membre fundador de l’Institut de Facilitació i Canvi) i
  • Dani Vidal (Facilitador de grups i dinamitzador en processos participatius, acció social i economia solidària.
    Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària per l’Escola de l’IGOP)

Per fer la preinscripció cal accedir a l’enllaç següent:

 Inscripció al curs facilitació de grups

Les persones que no tinguin un compte xtec i no hagin fet formacions del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació amb anterioritat, pot ser que no es puguin inscriure a través d’aquest enllaç perquè no estan donades d’alta a l’aplicació. Si és així, poden contactar Clara Ribatellada per facilitar-li el vostre nom complet, DNI i correu electrònic per poder-vos donar d’alta.
Si necessiteu més informació o teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb Clara Ribatellada al telèfon al 638 924 686 o l’adreça de correu electrònic següent: cribatallada@selva.cat