Diari Escolar Digital

Un grup d’alumnes de l’institut Rafael Campalans, que formen part del projecte “+ de 8”, participen en la redacció d’un diari escolar digital anomenat “diarijove.elperiódico”. De manera regular i al ritme de l’actualitat, aquests alumnes redacten notícies lligades a la vida escolar i a l’entorn de l’institut, tant poden tractar de fets del poble d’Anglès com de les poblacions de les quals provenen els alumnes, la Cellera, Osor, Bonmatí… És una bona manera d’aprendre a fer de periodistes i d’estar atents a la realitat que els envolta. Participar en l’elaboració d’aquest diari digital comporta la possibilitat de guanyar premis si s’omplen regularment les set seccions de la quals consta el diari (local, societat, oci i cultura, esports, tecnologia, sostenibilitat i opinió), i si rep visites i comentaris a les notícies que s’hagin penjat en aquesta publicació digital. 

Durant el mes de maig de 2013, un jurat format per professionals vinculats a El Periódico de Catalunya valorarà els diaris participants i en premiarà dos: Millor Diari Jove. Optaran a aquest premi tots els diaris que, en el moment del veredicte, continguin un mínim de tres notícies en cadascuna de les set seccions. I Millor secció de sostenibilitat. Optaran a aquest premi els diaris que continguin un mínim de tres notícies en la secció de sostenibilitat. Paral·lelament també s’endurà un premi el diari que presenti la millor mitjana de visites setmanals a data 31 de maig de 2013. Serà el premi al Diari Jove més Popular.

Us convidem, doncs, a entrar-hi, fer el tafaner per la pàgina i deixar els vostres comentaris. Passegeu-vos per les pàgines del diarijove.elperiodico i deixeu-vos sorprendre pels articles dels joves redactors de l’institut.
“Falcó de notícies”