Bon curs 2012-2013

L’inici de curs és un moment especial d’emocions barrejades: a l’abraçada del retrobament s’hi barreja la nostàlgia del que deixem enrere. Ara posem punt i final als dies d’estiu i de vacances per reprendre la jornada de treball. És el moment de preparar bé la motxilla, d’estrenar l’agenda, de planificar, de revisar tot allò que vam deixar pendent al juny. Després d’un temps de descans, cal preparar-nos per fer més fàcil i profitosa la tornada a l’institut.
El mes de setembre és el punt de partida d’un viatge, que, com gairebé tots, estarà carregat d’ aventures, de trams difícils, de dies de fred i de pluja, però també de bons moments, de dies lluminosos, de llocs meravellosos on aturar-se i gaudir. Per no defallir, hem de tenir molt clar on volem arribar, hem d’ anar-hi preparats. 

D’altra banda, la difícil situació econòmica i social que estem vivint, l’atur, les retallades en els serveis públics bàsics, fa que es respiri un ambient d’incertesa i desànim. Més que mai, la formació, la cultura de l’esforç, el treball ben fet, la constància, la creativitat, el treball en equip… esdevenen elements claus per encarar el futur. La cultura ens obre les portes al món, ens fa més savis, i per això, més crítics i més lliures.

Un any més, l’equip de professors i professores del Rafael Campalans us dóna la benvinguda i us desitja que el viatge que iniciem plegats sigui intens en aprenentatges i en amistats, i que ens permeti créixer com a persones.
Ànim, és el moment de posar ales als nostres propòsits!
Sort, i bon curs escolar!

La Direcció