#joemquedoacasa. Tasques per a l’alumnat

En aquest lloc trobareu les tasques que els vostres professors us han encomanat perquè les realitzeu al llarg d’aquest dies.

Per accedir a les tasques cliqueu sobre el curs i trobareu les indicacions dels professors de les matèries.

ESO
1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO A 4t ESO B i C Aula Oberta SIEI

 

Batxillerat
1r Batxillerat 2n Batxillerat

Les tasques dels cicles formatius i ensenyaments d’esports s’han fet arribar directament als alumnes a través del correu electrònic.

Es tracta  de tasques de consolidació o treballs que ja teníeu pendents de realitzar. En cap cas us demanem que us trobeu presencialment per treballar, que aneu a comprar algun material del que no disposeu a casa o que us desplaceu per fer la tasca.

Si algú/na de vosaltres no disposa del material o equipament per a realitzar les feines proposades o necessita qualsevol aclariment  pot posar-se en contacte amb el professor/a- tutor/a. Podeu posar-vos en contacte amb els professors si sabeu el seu e-mail, o a través d’iEduca.

Som conscients que no seran unes setmanes fàcils per ningú, tanmateix hem de deixar aparcada la  rutina i convivència habitual i prendre nous hàbits per remetre aquesta crisi sanitària.

Finalment, permeteu que us donem uns breus consells que us poden ajudar a gestionar aquests dies de confinament:

  • Fixeu-vos un horari i espai de treball el més semblant al que feu normalment
  • Aprofiteu la tecnologia per no aïllar-vos. Trucar, enviar missatges o fer videoconferències us pot ajudar a fer més amè el temps que passeu a casa. Si feu servir xarxes socials aneu amb compte amb les informacions que compartiu.
  • Estigueu ben informats a través dels canals oficials i contrastats.
  • Els psicòlegs recomanen tècniques de relaxació com respiració, ioga o meditació. També intentar moure’ns i gaudir de l’oferta d’oci online com concerts en streaming, museus virtuals, llegir llibres, mirar pel·lícules, teatre…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>