Global Scholars

CURS 2023-24 NATURE AND OUR CITIES

 

UNIIT 1 SAY HELLO 

VIDEO 2 ESO E

VIDEO  2 ESO D

UNIT 2: NOTICE NATURE

2 ESO E PARC BARRAU TOUR

UNIT 3 DESIGN A GREENSPACE FOR OUR PLAYGROUND

If you could design a green space for your playground, what would it be like?

Think about features to make it more accessible or sustainable or that benefit public health.

2 ESO D

Group 1: This is our playground, we have improved some items, like solar panels, wooden stairs or rest areas.

https://drive.google.com/file/d/11yTD2AM2GKlioCk50Hrd47SiQdplwKYc/view?usp=drive_link

https://drive.google.com/file/d/1NAtrSIWryG_TX1uFs2hwdaNaMDFj0hLu/view?usp=drive_link

CURS 2022-23 WATER AND OUR CITIES

 

Top headlines from Global Scholars on Water and Our Cities: What is an aqueduct? A talk about the Ebre River… and an interview with Maria Ximena Alonso, an expert on Water Treatment, who is currently doing her teaching practice at Narcis Oller in the MUFPS programme. 

Students of 2n year ESO have created a news story to report their findings on Water and Our Cities. Watch the full video on https://youtu.be/GFMmuW6JKi4.

 

#globalscholars #2eso #insnarcisoller #departamentllengüesestrangeres #coordrelacionsinternacionals # MUFPS

How much water do you think you waste in a week? Do you use water responsibly? 
The Global Scholars students have analysed their individual water footprint in the second unit of the program to understand water use in their daily lives. They realised that they waste much more water than they thought!!
Then, they conducted a field research to complete an audit of the water resources available at our high school and proposed different options to improve access to save water and promote responsible water use.
Do not miss their field research!!
2 ESO A i B:

Als Global Scholars ja ens coneixen arreu del món!!

Gràcies a l’alumnat de 2n d’ESO, els nostres companys i companyes de Houston, Mumbai, Buenos Aires, Kazakhstan, Berlin, Taipei, etc. han descobert el nostre Institut i a més a més, els hem explicat les tres coses que a Valls ens fan mirar al cel.

Sabeu quines són?

No us perdeu el vídeo per descobrir-les!

 

CURS 2021-22

El Narcís Oller i els castells fan la volta al món

Toc de gralla. Moment històric: La Joves, la Vella i els xiquets i xiquetes de 2n d’ESO s’apleguen al pati del Narcís Oller per a dur a terme una missió que tindrà repercussió internacional:  explicar a Global Scholars “What is a human tower?” tot fent una representació del mític 2 de 8 (sense folre).

Els alumnes de 2 ESO del Narcís Oller han començat enguany la seva participació en un projecte educatiu d’innovació GLOBAL SCHOLARS. Es tracta d’un programa d’intercanvi internacional virtual per a alumnes de 10-13 anys que té com a objectius compartir idees i perspectives en una e-classroom on hi ha representades les ciutats de Bombai, Jacksonville, Florida, Madrid, Taipei, Liverpool i  Paris. Alumnes del Narcís Oller i de ciutats de tot el món segueixen junts un mateix currículum basat en l’apreciació de la diversitat per a mirar de trobar solucions a problemes globals. Aquest curs el tema és “Food security and the global food system”.
A banda de completar en anglès un quadern de treball, els alumnes es comuniquen amb els seus companys internacionals per missatges en la e-classroom. Per presentar l’institut i la ciutat de Valls han grabat un vídeo que mostra els principals racons del centre: aules, pati, cantina, etc., les tres de coses de Valls que et fan mirar al cel: campanar, calçots i castells i així han pogut respondre visualment als companys telemàtics internacionals que tants missatges preguntant: What is a human tower? els han enviat. Les alumnes Abril Rus, de la Joves, i Mariona Roca, de la Vella, van col.laborar representant les seves respectives colles castelleres.

El vídeo ha agradat moltíssim als nois i noies de les altres ciutats i han explicat haver quedat impressionats dels castells.

FOTOS:

  • https://www.instagram.com/p/CVnFPFmIo6I/
  • https://www.instagram.com/p/CVN-19KoEBL/

VIDEO:

Més info:

https://elpais.com/economia/2020/12/09/actualidad/1607518408_102444.html