Jubilacions i homenatges

El passat dijous 27 de juny es va celebrar el dinar de final de curs i l’acte d’homenatge a diferents membres de la comunitat educativa del nostre institut que es jubilen aquest estiu.

Josep M. Pascual Iglesias, a la consergeria del centre durant 9 anys, va rebre unes paraules de la seva companya Carme Borges, que li va fer un poema per a l’ocasió,  i també de Josep M. Miralles, ja jubilat aquest hivern.

Les companyes del Departament de Llengua i Literatura catalanes van llegir uns poemes de Lluís Figuerola Tondo, que ha estat 7 cursos a l’institut. La professora Esther Blanes li va dirigir també unes paraules en forma de faula.

Carme Montalà Rofes, professora al SIEI durant 15 anys, va rebre les paraules de la seva companya del Departament d’Orientació Rosa Arnau, que va recordar la seva tasca al davant de la primera USEE.

I per últim, Montserrat Brusco París, professora de ciències socials, que ha estat 25 anys al centre, va rebre unes paraules de Carles Gallart, professor d’economia, que va fer un paral·lelisme entre diferents termes econòmics i la tasca de l’homenatjada.

Tots els homenatjats van pronunciar unes paraules reflexionant sobre els seus anys al centre i van ser obsequiats amb un àlbum de record amb fotografies del seu pas per l’institut.

Com a final de l’acte, el director del centre, Josep M. Pallàs, va dirigir-los unes paraules d’agraïment per la seva tasca i compromís amb el Narcís Oller.

 

A totes ells els desitgem una llarga i feliç nova etapa!

Gràcies i molta sort, companys!