Fòrums TRIC i TR

Dijous i divendres  7 i 8 d’abril es van realitzar al Complex Educatiu de Tarragona els Fòrums TR i TRICS respectivament.  En aquests espais, l’alumnat  de 2n de batxillerat té l’oportunitat de presentar la feina feta en els treballs de recerca que han realitzat amb la guia del professorat tutor per estimular els companys de primer curs en l’elaboració dels treballs que han de realitzar per al curs vinent. El nostre institut hi ha participat, tant en l’exposició de treballs com en l’assistència com a públic.

TRICS 7     TR 1

    TRICS 4     TRICS 6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     TR2

TRICS 5    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Fòrum TR és el primer any que es realitza, per a treballs d’àmbit humanístic, social o artístic. Els alumnes de 2n de batxillerat del nostre institut que hi han participat són Bernat Dalmau Solé amb el treball “Dactiloscòpia: les empremtes dactilars”; Eulàlia Sanz Armengol amb el treball ” Terra i pàtria: diferents maneres de sentir i viure el patriotisme”; Íria Rodon Casalé amb el treball ” L’ombra dels Mèdici en l’obra de Michelangelo”; Noèlia Serrano Guerra amb el treball “Evolució de la Llei de l’Avortament” i Paula E. Weber Romeo amb el treball “L’interrogatori: la ciència de les preguntes”. Entre el públic assistent, alumnes de 1r de batxillerat de la demarcació, hi havia els nostres 1rs C, D i E.

Pel que fa al Fòrum TRICS,  ja fa anys que funciona per a treballs de recerca relacionats amb l’àmbit científic- tecnològic. Enguany els treballs exposats han estat: “Creació d’un sistema operatiu basat en Android”,  per Enric Ramírez Carabaño;  “Torrents a Valls”,  per Júlia Mestres Truyol;  “Factors influents en la biodiversitat d’insectes”.  per Martí Boltà Selva; “Materials contaminants utilitzats en electrònica per automòbils”,  per Pablo Baraza Torrijos;  “Podeu veure el so?”,  per Pau Tondo Bernat i “El daltonisme. De quin color ho veus?”, per Sílvia Requena Recasens. Hi van assistir, junt amb alumnes d’altres centres, els primers A i B.

Els professors acompanyants van ser  N. Targa, A. Fort i J. LL. Alzamora  el dia 7 i A. Salat, T. Martínez i A.Casamitjana el dia 8.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>