Esquiada 2019

Un any més, gairebé un centenar d’alumnes d’ESO i BAT de l’Institut han anat a l’esquiada que organitza el departament d’Educació Física de l’Institut.

La sortida va començar ben d’hora, a les 6’00 del matí del dilluns sortien de Valls. Arribada a pistes, a la Massella, a les 10’00. El primer dia, però, el temps no acompanyava gaire; una gran nevada dificultava el camí i les baixades de pista. Tot i així, l’alumnat valent va poder esquiar sense cap incident.

 

 

 

 

 

Després de la jornada d’esquí, de l’esforç, moments de descans amb els companys/es i àpats a l’Alberg. Estones per compartir les aventures amb els esquís, les caigudes sense mal (per sort!) i algunes amb una mica menys de sort, però sense gravetat.

 

Les tardes imprescindibles per dutxar-se, “descansar” i passar una estona divertida amb els companys i professors/es. Jocs lúdics i somriures.

Lúltim dia van fer la foto de grup, aquest any 92 alumnes, tot un rècord. Vam establir dos grups per a facilitar i visibilitzar les cares. Alumnes de 1r i 2n d’ESO i alumnes de 3r, 4t d’ESo i BAT.

Grup sencer d’alumnes de l’esquiada i professors/es
Alumnes de 3r, 4t i BAT
Alumnes de 1r i 2n d’ESO

 

Els professors i professores acompanyants; Jordi Mateus, Andreu Dexeus, Annabel Salvany, Jaume Pedra i Txell Moreno agraeixen als alumnes el seu esforç i la seva col·laboració a l’hora de fer les tasques. El seu comportament, respecte i ajuda perquè aquesta sortida, tot i ser una de les més cansades, resulti el millor possible. Moltes gràcies, doncs, a l’alumnat, al professorat acompanyant i al Jordi Mateus per l’organització i muntatge de l’esquiada.

Una gran experiència que esperem repetir l’any que ve!