Sortida als Parcs Naturals amb Batxillerat

Els passats 5, 6 i 7 d’abril, els  alumnes de Biologia i Ciències de la Terra i del Medi Ambient de 1r i 2n de batxillerat, van fer una sortida als Parcs Naturals de la Garrotxa, els Aiguamolls de l’Empordà i la Serra de l’Albera .

El primer dia van poder observar, estudiar i analitzar la geologia del volcà Croscat, la fageda d’en Jordà, les columnes basàltiques de Sant Joan de les Fonts i la cinglera de Castellfollit de la Roca.

El segon dia van comparar el bosc de la fageda amb el bosc mediterrani i també vam fer un recorregut pels menhirs i dòlmens de la Serra de l’Albera, a més de gaudir de les reinetes de les basses en estudi.

El tercer dia van poder gaudir de la fauna i flora dels Aiguamolls de l’Empordà on, entre d’altres animals, van poder veure cigonyes, martinets, esplugabous, daines, cavalls de la Camarga, entre altres.

DSC_5192DSC_4981DSC_4969 DSC_5037 DSC_5062 DSC_5083 DSC_5146

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>