Acte presentació Programa TEI

El divendres dia 9 d’octubre va tenir lloc al pati de l’institut l’acte de presentació del Programa TEI (Tutoria entre iguals), un programa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar que implica a tota la comunitat educativa i que té com a objectiu bàsic millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

L’element distintiu d’aquest programa és que considera la participació activa dels iguals com a element bàsic del procés de prevenció i intervenció en situacions de violència a assetjament escolar: en el cas concret del nostre centre, els alumnes de 3r d’ESO esdevenen tutors emocionals dels de 1r curs.

L’acte va ser organitzat per les professores Núria Márquez, Carme Nieves i Sandra Saura, i va comptar amb la presència de la la Sra Gisela Navarro, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Viladecans, la Sra. Elena Cazorla, Directora de Serveis de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Viladecans, i una representació de l’AMPA del nostre institut, que des del primer moment ha apostat per aquesta iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>