12 de desembre: vaga general dels serveis públics de la Generalitat

Els sindicats CCOO i UGT han convocat per aquest dimecres 12 de desembre una vaga de caràcter general de les treballadores i treballadors del sector públic de la Generalitat de Catalunya per reclamar el retorn, abans d’acabar l’any, de com a mínim el 10% de la paga de 2013, un calendari de retorn els dos propers dos anys de les pagues de 2013 i 2014 i de tots els drets sostrets aquests darrers anys.

Atès que desconeixem el percentatge de professorat del centre que té previst secundar la convocatòria de vaga, no sabem si serà possible mantenir una correcta atenció a l’alumnat.

Els serveis mínims decretats es redueixen a un membre de l’equip directiu. Aquestes circumstàncies ens obligaran a fer retornar a casa els alumnes que no tinguin professor/a perquè faci vaga, ja que la normativa laboral explicita que els professors i professores vaguistes no poden ser substituïts pel professorat de guàrdia, i que els alumnes no poden romandre sols en el centre.

La secretaria del centre tampoc no podrà proporcionar el servei habitual perquè el PAS no forma part dels serveis mínims.

En la mesura que sigui possible, el centre comunicarà per mitjà de la plataforma GESTIN les faltes d’assistència de l’alumnat que es produeixin el dia de la vaga perquè les famílies en tinguin constància, però tindran la consideració de falta justificada.

Per a qualsevol aclariment, restem a la vostra disposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>