English Day

As we announced yesterday on our webpage, today the 1st edition of the English Day was held in our school.
Students from all around the county came to Martí L’Humà to share experiences, games and funny activities, all prepared by Foreign Language teachers from all the educative centres around Montblanc.
Els alumnes, organitzats de forma heterogènia en edats i procedències, havien de passar una sèrie de proves, algunes d’habilitat, de confiança en els altres membres de l’equip, de talents, …, totes elles utilitzant la llengua anglesa com a  vehicle de comunicació.
El mateix s’ha fet a les instal·lacions de l’escola MdS, on professors del nostre centre han desplaçat alumnat de 1r d’ESO. La jornada ha transcorregut de manera fluïda i molt relaxada.
Des d’aquí, volem agrair a tots els membres que heu format part d’aquest projecte d’aproximació entre els nivells educatius de primària i secundària.
Agraïm també al professorat del Martí L’Humà que ha participat en les activitats, així com també als nostres alumnes que ens han donat un cop de mà: Joel, Mar, Cèlia, Natàlia i Judit.
Thank you very much to all of you.
Us deixem algunes fotos de la jornada…​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>