Conèixer la Borsa de Barcelona

El passat dimecres  6 de febrer, l’alumnat de CFGM de Gestió Administrativa i els d’Economia i Empresa de 1r Batxillerat, han realitzat una visita guiada i taller a la seu de la Borsa de BarcelonaUn taller que ens ha ajudat a conèixer i entendre millor un dels pilars bàsics de la nostra econòmia, el funcionament del mercat financer. Una excel·lent proposta educativa basada en un entorn real, presentat i conduït  pel guia del centre financer.

Una visita de la plaça financera situada en ple centre econòmic i financer de Barcelona, des d’on hem vist com els membres de la Borsa presten serveis de contractació i informació de tots el mercats, com arriba, en temps real, la informació  d’arreu del món mitjançant una sofisticada i avançada tecnologia en comunicació. Una visita que ha complert les nostres expectatives que se’ns dubte ens ajudarà en la nostra formació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>