UNA VISIÓ MOLT DIFERENT

El passat dijous 27 de febrer, després d’una primera experiència prou positiva, vam visitar una altra vegada l’Institut Domènec i Montaner amb els alumnes de 2n del CFGS d’esports per realitzar diferents activitats.

Vam tindre el plaer de conèixer al professor Jose López, un professor invident d’història de l’Institut i jugador de futbol 5 en els Jocs Paralímpics.

Ens va explicar com fa les seves sessions, com viu el dia a dia, com juga al futbol, etc. Va se una xerrada molt enriquidora, ja que per als nostres alumnes es van descobrir diverses i noves sensacions que els van ajudar a prendre consciència de les limitacions d’algunes persones, explicant les seves necessitats i algunes de les mesures i adaptacions que podem dur a terme per aconseguir la seva inclusió i integració en la nostra societat.

Volen agrair de tot cor i amb una enorme admiració al professor Jose López, per deixar-nos compartir aquestes experiències i també al professor David Montes per la seva contínua i desinteressada aportació.