PERSONAL DRAGON CONTEST

Per celebrar aquest Sant Jordi, els alumnes de 2n ESO han participat al BEST PERSONAL DRAGON CONTEST lligat a la lectura del llibre “Queen Arthur” i als tallers de Bullying que s’han realitzat al centre.

Alguns han dissenyat dracs assistents i col·laboradors que els ajuden a empoderar-se per enfrontar-se als/les assetjadors/es mentre que d’altres han creat dracs limitants que volen matar metafòricament ja que representen les seves pors, inseguretats i problemes.

No només l’han dibuixat, sinó que també han reflexionat sobre l’aliment de l’animal, les seves pors, què llança per la boca, quines preferències té vers les princeses i quin tresor oculta a la seva cova.

Ha estat una activitat de reflexió interna però molt divertida que el ha ajudat a adonar-se de les seves pròpies necessitats emocionals.

CONGRATULATIONS HUGO, EVA I GABY!, els guanyadors del concurs.

Un matí un avi Cherokee li explica al seu nét la batalla que hi ha a l’interior de les persones.

Fill meu, hi ha dos llops lluitant al nostre interior. Un és dolent: És ira, enveja, gelosia, tristesa, cobdícia, arrogància, autocompassió, culpa, ressentiment, supèrbia, inferioritat, mentides, fals orgull, superioritat i ego. L’altre és bo: És alegria, pau, amor, esperança, amistat, empatia, generositat, veritat, compassió i fe.”

El nét va pensar-hi per un minut i després va preguntar al seu avi:

Quin llop guanya?”

L’avi va respondre: “Aquell que tu alimentis”.

Llegenda Cherokee