Un Programa sobre K-Pop i Esports Curiosos

L’Odalis i el Jordano, de primer d’ESO, ens han preparat un programa sobre dos temes molt interessants: el K-Pop i els esports estranys o menys coneguts. Gràcies a aquesta edició aprendrem curiositats sobre la música pop que es fa a Corea del Sud i que s’ha convertit en un veritable fenomen social. La secció esportiva ens ensenyarà que hi ha més esports que els majoritaris i que, molts d’ells, a banda de ser curiosos són molt divertits. A més de l’Odalis i el Jordano, han col·laborat també l’Alejandro, l’Adrián, el David i la Michelle, també de primer. Tot plegat amb una molt bona selecció musical. Gaudiu d’aquest programa!

Playful Esplugues

Degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint, diverses entitats i l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat han canviat el format de la tradicional “Festa del joc”, que se celebrava des de fa uns anys al Parc dels Torrents, per la “Setmana del joc”.

Per això, han preparat un viatge per la galàxia del Playful Esplugues amb moltes missions per fer durant la setmana del 22 al 28 de maig des de les respectives llars. Els voleu acompanyar?

Un Programa de Ràdio sobre el València C.F.

El Martí de segon de l’ESO ens ha preparat un programa especial de ràdio sobre el seu equip de futbol, el València C.F. En sap molt i ha volgut compartir la seva història, els seus millors jugadors i el gran palmarès que té amb la nostra audiència. El Nico, el Jordy, el Leandro, la Faneiry i el Cedric seran els seus companys de micròfon en aquest viatge apassionat al món del futbol valencianista. Esteu preparats per anar a Mestalla?

Portes Obertes Virtuals: Batxillerat + Cicles

El proper 25 de maig a les 17:30h esteu convidats a una jornada de portes obertes a través d’aquest enllaç, en forma de reunió virtual amb Meet. Les direccions del Joanot i l’Escola Catalana de l’Esport podran respondre als vostres dubtes i qüestions sobre la modalitat del Batxillerat + Cicles.

Us hi esperem!

Webinar sobre l’App Llegim al Joanot

Avui, dilluns 11 de maig a les 18.30, es publica el Webinar sobre l’aplicació Llegim al Joanot. Una app
creada des del nostre institut per fomentar la lectura entre el nostre alumnat. A la mateixa hora s’obrirà
un claustre obert, un xat o col·loqui online, per poder comentar aspectes al voltant d’aquesta aplicació o
d’altres entre els assistents connectats. Esteu tots convidats i convidades a través d’aquest link:
https://www.youtube.com/watch?v=-W39Ak5wZZU

Visitem la Baronda Plegats?

Com ja sabeu, la situació de pandèmia provocada per la COVID-19, ens impedeix que aquest curs que es puguin realitzar les visites programades.

Aquest tercer trimestre, teníem previst visitar amb l’alumnat de 4t d’ESO l’edifici de La Baronda, dins el projecte Apadrinem el nostre patrimoni, que des de fa un parell d’anys, es porta a terme en el nostre institut. La Baronda va néixer com a fàbrica de ceràmica. La fàbrica es va construir a finals dels anys 40 a Esplugues i és el nostre edifici apadrinat. L’alumnat de 4t d’ESO ens ajudarà a fer una sèrie de “tasques confinades” sobre La Baronda al llarg d’aquest tercer trimestre!

Encara que sigui en confinament, no ens podem perdre aquesta sortida, ens acompanyeu a fer una visita virtual per La Baronda?

Cancel·lació Concurs Shakespeare 2020

Degut a les circumstàncies excepcionals a causa del COVID-19, des del Trinity College London i el Departament d’Ensenyament han decidit suspendre definitivament la final del 9è Concurs Shakespeare i declarar als 3 grups que han arribat a la final com a FINALISTES.

Volem felicitar molt especialment als nostres  alumnes de teatre per la feina feta i sobretot per arribar fins aquí, sou increïbles!

 

Vídeos d’Orientació Postobligatòria del SOAC

En aquest enllaç a la pàgina web del Servei Educatiu trobareu un article amb uns vídeos que han elaborat des del SOAC (Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari) per tal de donar suport i acompanyar a la presa de decisió cap a la postobligatòria.

Trobareu quatre vídeos que us expliquen diferents alternatives: si teniu el graduat en ESO, si no el teniu, l’oferta formativa a Esplugues i què podem fer si volem treballar.

Esperem que us puguin ser útils!

Un Programa sobre les Batallas de gallos

El Nico i el Valentín, alumnes de 3r d’ESO, ens han preparat un programa de ràdio sobre un dels seus temes preferits: les “batallas de gallos”. En saben molt, estan al dia i han volgut compartir tota aquesta informació amb la nostra audiència. Què són, l’origen i les diferents escenes a l’actualitat, són alguns dels temes tractats en aquesta edició. A més, la selecció musical acompanya d’una manera molt especial. Gaudiu d’aquest estil musical on les paraules i els ritmes són importantíssims.

Concurs de Fotografia Matemàtica: Prorrogat fins el 15 de Maig!

Com cada any, el departament de matemàtiques del centre ha convocat el concurs de Fotografia Matemàtica dins de l’àmbit de l’ABEAM de Catalunya. Clicant aquí podeu veure les bases del concurs. La data límit per enviar la fotografia és el 15 de maig de 2020. Cal penjar-la com una tasca al moodle de l’institut, dins del curs, que està dins de les Extraescolars. Posteriorment s’exposaran totes les fotografies al vestíbul de l’institut.

Animeu-vos a participar!!

Celebrem el Sant Jordi!

Arriba Sant Jordi i, malgrat la situació de confinament, no podem deixar de celebrar la nostra festa dels llibres i de les roses: la Festa de la Cultura. Us proposem tot un seguit d’activitats: descàrregues de llibres, booktràilers dirigits per l’alumnat, comentaris de lectures a càrrec dels nostres booktubers i, fins i tot, us ajudem a enviar una rosa personalitzada a qui desitgeu.

Com a sorpresa us enllacem amb la Care Santos en una trobada virtual en directe.

Totes aquestes activitats i moltes més sorpreses en aquest link:
https://joanotsantjordi.wordpress.com/

Celebrem el Sant Jordi al Joanot!!!

Migració del Moodle Completada

El procés de migració del moodle al servidor EIX ha estat completada amb èxit. Té exactament el mateix aspecte que abans però ara es troba a la direcció https://educaciodigital.cat/iesjoanot/moodle/
Poseu-vos-la a “favorits” o allà on us vagi bé guardar-la. En tot cas, si aneu a l’antiga direcció, us redirigirà a aquesta. També podeu entrar des del web de l’insti, clicant al botó gris de dalt a la dreta on diu “moodle”.