El Vídeo del Festival de Nadal

Aquí teniu el vídeo del festival de Nadal d’aquest curs, que va gravar i editar el nostre company Joaquín. Vam gaudir de diferents actuacions individuals i en grup dels i les nostres alumnes, de les quals aquí en teniu un petit tastet. Tothom s’ho va passar d’allò més bé, tret d’alguns nervis propis del directe… Tot coordinat per la nostra incansable Olga, i amb el suport de la resta del professorat. El matí va acabar amb la projecció del vídeo de 4t.

Esperem que us agradi!!

Problemes a l’Esprint 2018

El dimecres 12 de desembre alguns alumnes de 3r i 4t d’ESO van participar amb la professora Zael González a l’activitat en línia Problemes a l’Esprint juntament amb altres instituts de tot Catalunya. L’activitat consisteix en anar desxifrant diferents enigmes, la solució dels quals permeten avançar cap a la darrera fita que cal trobar i enviar per internet. Llegir més»

Camins Urbans, Exposició de Fotografia (Desembre 2018)

L’alumne de 2n de Batxillerat B Mario Morcillo, ha inaugurat aquest mes de desembre la seva primera exposició de fotografia al vestíbul del nostre centre. Aquestes imatges formen part d’una retrospectiva que porta per títol CAMINS URBANS, i que té com a nexe el retrat i la fotografia urbana. Aquest projecte forma part del seu Treball de recerca i ha estat presentat com la part pràctica del mateix. Us convidem a gaudir-ne. Llegir més»

Les Gagnats du Concours de la Cité

El Roger, el Joan, el Marc, el José i el Sergi són els guanyadors del concurs-gincama de l’île de la Cité que vam fer durant la nostra visita a la ciutat de París. L’alumnat va haver de buscar informacions i fotografiar diferents elements arquitectònics d’aquesta emblemàtica illa del centre de la ciutat on es troba la catedral de Notre-Dame. Del Pont Neuf al Mémorial de la Déportation, del Kilòmetre Zero al Marché aux Fleurs, aquest equip de nois va anar descobrint els secrets del cor de París. Felicitats a tots ells.

Segona Part de les Entrevistes al Nou Professorat

Els locutors i locutores de tercer del nostre institut continuen les seves entrevistes amb els nous professors del centre. En aquesta segona edició, d’una sèrie total de quatre, parlen amb el Clemente (Ciències Socials), l’Ot (Català) i l’Alfons (SIEI). Coneixerem les seves motivacions per ser professors, antigues ocupacions i com es troben al Joanot. I contestaran a un pregunta que preocupa als nostres locutors: T’agrada el trap? A més, ens han seleccionat especialment pel programa les seves cançons preferides.

Viatge a París 2018

Entre els dies 11 a 14 de desembre un grup d’alumnes del nostre institut, de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat, han estat a París.

Han visitat els monuments més emblemàtics de la ciutat, els museus del Louvre i d’Orsay, i alguns altres llocs menys coneguts, com les catacumbes. Alguns també han fet una excursió a Fontainebleau.

El viatge ens deixa molts quilòmetres fets a peu per tots els racons de la ciutat, una mica de cansament però, sobretot, molts aprenentatges, experiències inoblidables i moltes ganes de tornar-hi.

El Programa dels Segons!

Els segons de l’Institut ens presenten el seu primer programa ple de records de l’estiu i de les activitats que van fer fa uns mesos. És ple de molta informació sobre llocs d’oci, parcs aquàtics i túnels del terror… A més, ens avancen un programa molt especial que tot just ara s’està coent… Els locutors i locutores de segon són: l’Ethan, el Rubén, la Kiara, el Valentín, el Nico, el Sahib i el Dani.

Reunió Esquiada: Dimarts 18 de Desembre

Us recordem que el proper dimarts 18 de desembre, a l’hora del pati i al gimnàs, farem l’última reunió de l’ESQUIADA 2019. Recordarem tot el que necessiteu, horaris, professorat acompanyant. … i resoldrem possibles dubtes abans de marxar de vacances!!! També us passarem el vídeo que teniu aquí sobre on explica tot el que heu de saber el primer dia d’esquí.

Us esperem!

Nou Programa de Ràdio Joanot!

Us presentem el nou programa de Ràdio Joanot enregistrat pels primers de l’institut.

A més de presentar-se, han preparat tot un seguit de temes interessants i variats: la vida dels pingüins, l’esport femení, la gastronomia, el VAR i el futbol, l’arqueologia i el rock and roll. Llegir més»

La ràdio als centres

A Ràdio Joanot estem molt contents perquè hem estat incorporats a la pàgina La ràdio als centres de la XTEC. A banda del reconeixement, ens agrada poder ampliar els nostres possibles oients i, sobre tot, estar en xarxa amb moltes ràdios companyes.