CONFERÈNCIA EN LA UNITAT FORMATIVA DE COMUNICACIÓ ESCRITA DEL MÒDUL PROFESSIONAL D’ATENCIÓ AL CLIENT A CICLES FORMATIUS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA I INFORMÀTICA (VOCATIONAL STUDIES)

Aquest divendres dia 5 de febrer hem gaudit de la visita de Mònica Mombiela, periodista que ha treballat 15 anys presentant i editant l’informatiu migdia de Lleida Televisió. Mireu la foto, la recordeu en pantalla?

conferencia_cicles

 En primer lloc, ens ha fet una conferència d’una hora i després hem fet una pràctica en grups petits analitzant portades de diaris i posant  en comú les nostres impressions. Per descomptat que ens ha explicat què és el periodisme! I ha sigut genial adonar-nos (en la pràctica  dels titulars) com en la redacció d’una sola frase es pot manifestar maneres molt diferents de veure els fets! Per això, a l’hora d’escriure, cal plantejar-se 6 preguntes (Who, What, When, Where, hoW i Why) i tenir en compte la línia editorial. A més, hem après com esmenar un error comunicatiu i hem fet catarsi de les nostres experiències en les xarxes socials, que a part de l’institut i de l’empresa de pràctiques és l’altre lloc on estem escrivint una mica.

 

En conclusió, hem quedat en sempre mirar i comparar, mai no fiar-nos d’una sola font, mai no desconnectar, llegir de forma crítica i animar-nos a escriure més, però amb responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>