3r concurs de cartells de Prevenció i Riscos Laborals

El tercer concurs de cartells de Prevenció i Riscos Laborals ja està en marxa. Un total de 29 cartells han estat seleccionats enguany per la realització de l’exposició concurs dels cartells de FOL d’enguany.

Durant les darreres setmanes les més de 14 classes de FOL han estat implicades en un procés didàctic conjunt amb la finalitat de crear consciència sobre la importancia de la cura i la seguretat a la feina.

Així doncs,  el departament de FOL i EIE enguany ha tornat a superar el sostre participatiu  realitzant  l’activitat didàctica més nombrosa del centre. Més de 150 nois i noies han participat en aquesta activitat orientada a la seguretat i la prevenció a la feina així com a la sensibilització de la salut laboral en el nostre àmbit educatiu. El resultat mostra també el caràcter transversal i inclusiu del concurs. Busquem potenciar la participació de la comunitat educativa així com les competències clau en la inserció del nostre alumnat en el món laboral utilitzant competències com el treball en equip, la comunicació assertiva, la creativitat i el lideratge.

Volem aprofitar aquestes línies finals per donar-vos les gràcies a tota la comunitat educativa per la vostre sensibilitat i compromís amb la prevenció i riscos laborals en un any tant exigent per la salut laboral. El resultat final del concurs serà anunciat el proper 24 de febrer i premiarà amb 50 euros en material educatiu a qui guanyi.