Simposi de projectes globalitzats

Professorat de l’INS Gabriela Mistral va participar al Simposi sobre Aprenentatge globalitzat i per Projectes que va tenir lloc el 23 i 24 de novembre de 2018 al Campus de Bellaterra de la UAB i que va combinar l’intercanvi d’experiències de treball amb l’exposició de plantejaments acadèmics que hi donen suport.

El Simposi va comptar amb la participació de gent reconeguda en aprenentatge globalitzat com la Neus Sanmartí i en Fernando Hernández, a més de dues taules rodones amb els temes següents: Els reptes de l’enfocament global de l’aprenentatge i L’aprenentatge per projectes des de diferents mirades de l’educació.

Des de l’institut, també es va participar a la presentació de comunicacions en format pòster d’experiències. El pòster que s’hi va mostrar posava de manifest el treball per projectes globalitzats que es va dur a terme el curs passat i que van portar els equips de projectes corresponents de 1r i 2n d’ESO. Els projectes exposats van ser:

Construïm un món, Un món sense internet, La fira de les llengües i El nostre parc d’atraccions ideal.

El pòster va tenir una bona acollida per part dels assistents, que es van apropar a interessar-se per la feina en projectes que fem al centre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>