Portes obertes; tornem-hi!

Dimecres 7 de març vam celebrar les portes obertes de l’ESO. Estem contents d’haver pogut mostrar el nostre projecte a les moltíssimes famílies que vau assistir a la presentació. També volem agrair la implicació de totes les persones que ho van fer possible: personal docent i no docent del centre, famílies i, molt especialment, volem agrair la dedicació dels alumnes, veritables protagonistes, que van dedicar una llarga tarda a aquesta trobada.

Les famílies que no vau poder venir, teniu una segona oportunitat el dimecres 4 d’abril, de 4 a 6 de la tarda. Aquest mateix dia, en acabar, us convidem a compartir amb nosaltres, docents i famílies, el visionat de la pel·lícula documental Most Likely to Succeed a la sala d’actes. Per organitzar la sessió, us demanem que ompliu aquest formulari. Si tot i això teniu dificultats per assistir-hi aquest dia, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i buscarem la manera de mostrar-vos el centre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>