Exposició Maus a l’Institut

Durant aquest mes de gener gaudirem al vestíbul del nostre centre de l’Exposició Maus: relat d’un supervivent, de la cèlebre obra literària d’Art Spiegelman (Premi Pulitzer, 1992).

El record de la supervivència als camps de concentració, l’horror de la guerra i les relacions humanes ambientades en la Segona Guerra Mundial, representades per diferents animals, marquen el còmic autobiogràfic i ens condueixen a la reflexió de la història passada i present.

En l’exposició podem trobar l’essència del còmic i la seva influència a la nostra societat en sis aspectes: la sociologia, l’expressió gràfica, la història, la filosofia i l’ètica, la psicologia i la literatura.

Animem a tothom a llegir l’obra i a gaudir de l’exposició que romandrà al vestíbul del centre fins al 29 de gener. L’accés és lliure en horari d’obertura del centre: de 8.00 a 21.00 h, de dilluns a divendres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>