Dia de l’educació física a casa

Des de l’àrea d’Educació Física de l’institut Gabriela Mistral organitzem una cursa pel dimarts 28 d’abril, ja que és el dia de l’Educació Física al carrer (DEFC), que aquest any s’ha reconvertit en el dia de l’Educació Física a casa.

En un primer moment, havíem organitzat per a tot l’institut la primera trail del Gabriela al Pi Gros, però degut al Covid-19, enlloc d’això, ens hem reinventat amb una cursa des de casa.

Tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, personal PAS, cantina i famílies) serà convidada a fer la inscripció en un formulari de google que els enviarem els professors d’Educació Física, així com també una plantilla de dorsal (perquè imprimeixin o dibuixin) un número assignat prèviament.

Per tant, el dimarts animem a què tothom es posi el seu dorsal i faci activitat física (córrer, ballar, saltar, força…)des de casa. Per mostrar evidències de l’activitat us haureu de fer una foto o vídeo i enviar-lo al professorat d’educació física. La classe amb més moviment guanyarà un punt extra a la nota d’educació física.

Animeu-vos a etiquetar a les xarxes les diverses activitats:

insgabrielamistral DEFC2020 DEFCasa COPLEFCActivaCatalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>