Premi pel Pau Jovell

El passat 14 d’abril, l’alumne de 2n de Batxillerat Pau Jovell va ser elegit com a guanyador del Premi d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra pel seu Treball de Recerca, Desigualtats econòmiques i socials en una colònia industrial. El jurat va decidir premiar el seu treball d’entre els 54 presentats i va destacar que “l’estudi està ben plantejat, amb anàlisi pròpia extreta de dades primàries, fent referència a un problema rellevant. Ho fa des de l’anàlisi general àdhuc la realitat més propera i concreta, conjugant elements històrics amb estudi estadístic que vincula teoria i empirisme.”

El premi està dotat per l’import de la matrícula de primer curs (fins a 1500€) si accedeix durant el curs 2015-2016 a un dels graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra. Així mateix, el tutor, la Dolors Vidal, serà distingit amb un títol acreditatiu.

Acta 10a edició Premi d’Economia i Empresa UPF

Enhorabona, Pau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>