Curset Soldadura

-Realitzar soldadures utilitzant equips de soldadura mig-mag, aplicant les especificacions tècniques previstes a les homologacions
internacionals de processos de soldadura i complint les normes de seguretat i d’higiene en el treball.

Nova màquina departament Fabricació Mecànica

El Departament de Fabricació Mecànica de l’Institut el Palau incorpora una nova màquina a les seves instal•lacions. Es tracta d’una màquina d’electroerosió de la marca suïssa Charmille que funciona amb tecnologia de control numèric (CNC). Per tant, es tracta d’una màquina programable des de l’exterior… Llegeix més»

Campionat de FP de Catalunya CATSkills

L’Institut El Palau, va participar amb l’alumne Alex Bueno de 2n, del cicle formatiu Soldadura i Caldereria al campionat CATSkills obtenint la tercera classificació celebrat a l’institut Pere Martell de Tarragona amb medalla de bronze. Felicitats Alex!!!
Llegeix més»

Portes obertes FP, visita guiada

A l’Institut El Palau enguany us obrim les nostres portes de manera virtual. Us oferim un tour 360º per tal que pugueu visitar les nostres instal·lacions i us apropeu al dia a dia d’un estudiant d’FP al nostre centre.
Sabem com n’és d’important conèixer el nostre… Llegeix més»

Crèdit de Síntesi Fabricació Mecànica

Aquest, es un projecte que ha realitzat l’alumnat de 2n de GM de Soldadura, en col·laboració amb l’alumnat d’enginyeria mecànica de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Participació CatsKills Fabricació Mecànica

El dia 15 d’abril l’alumne José Montalban de 2n curs del CFGM de Mecanització, va participar en el Campionat de Catalunya de CATSKILLS al SKILL 07 de CNC (Mecanitzat amb Fresadora de CNC), realitzat a l’Institut Jaume Huguet de Valls, quedant en una meritòria 2a… Llegeix més»

Portes obertes ESO

A l’Institut El Palau enguany us obrim les nostres portes de manera virtual a causa de la pandèmia. Us oferim un tour 360º per tal que pugueu visitar les nostres instal·lacions i us apropeu al dia a dia d’un estudiant d’ESO al nostre centre.
Sabem com… Llegeix més»