XII Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020

La setmana que ve serà la XII Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020 (21 al 29 de novembre)

La temàtica d’enguany són els RESIDUS INVISIBLES i a L’INSTITUT DUC DE MONTBLANC estem fent activitats per desemmascarar-los i prendre’n consciència. Aquests fan referència a la gran quantitat de residus que es generen al llarg de la vida útil dels productes (des de la seva concepció, obtenció de materials, transport, ús i fi de vida). 

D’entre totes les activitats que estem fent i que farem a l’Optativa d’Ecoherois i Ecoheroïnes us podem avançar una de ben especial: ens visitarà la Montse Rouse, membre de la plataforma Rubí sense Abocadors per parlar d’un problema ben conegut a la nostra ciutat: la posada en marxa de l’abocador de Can Balasch, el tercer abocador de Rubí! 

Us prometem fotos!

Ah!, i si com a rubinencs i rubinenques voleu participar en les activitats que organitza l’Ajuntament de Rubí dins del marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020, aquí us adjuntem l’enllaç:

https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/activitats-i-campanyes/setmana-europea-per-a-la-prevencio-de-residus-1/setmana-europea-per-a-la-prevencio-de-residus

Animeu-vos!