Novetats en comunicació

L’AFA del Duc estrena nova adreça de correu electrònic: afa@ducdemontblanc.cat. Podeu adreçar-hi consultes i dubtes. D’altra banda, podeu trobar més novetats al perfil d’instagram: afa_insducdemontblanc.cat.
Però tenim una novetat més i és que el propi centre estrena un domini web més senzill: www.ducdemontblanc.cat.
Tot plegat novetats que… Llegeix més»

Writing Project

“Writing Project “és un projecte d’anglès que fem amb alguns grups de 2 ESO aprofitant la docència compartida. Es treballa l’escriptura en anglès des de diferents àmbits a partir de jocs d’equip a l’exterior i amb tasques creatives dirigides i pautades dins de l’aula.
Llegeix més»

Pensar, compartir i crear

Les tutories són un espai de cohesió i funcionament del grup.
A banda del seguiment diari del ritme del curs,  a la tutoria treballem aspectes relacionats amb l’autoconeixement, l’autoestima, el creixement personal, l’orientació acadèmica i altres temes d’interès de l’alumnat.
Alguns dels temes es gestionen i es… Llegeix més»

Electrons màgics

A classe de Tecnologia, amb l’ajuda d’una baralla de cartes i la pròpia tecnologia, l’alumnat de 2n d’ESO ha après com circulen els electrons a través d’un cable. Prèviament, però, han après que el cable utilitzat és conductor i no pas aïllant.

La tecnologia i la… Llegeix més»

La condició física i les qualitats físiques bàsiques

L’alumnat de 4t d’ESO treballa la condició física mitjançant jocs relacionats amb les qualitats físiques bàsiques (força, resistència, velocitat i flexibilitat).
Els jocs estan dissenyats i dirigits pels mateixos companys i companyes de classe, fomentant així l’autonomia i la iniciativa personal de l’alumnat. Treballem conjuntament l’activitat… Llegeix més»

Optativa de Música de 4t

Després d’unes classes dedicades al repàs del llenguatge musical ha arribat el dia de repartir els teclats.
En aquesta assignatura s’adquireixen nocions bàsiques d’aprenentatge i d’iniciació a  tocar el  piano.  Per fer aquesta optativa utilitzem 17 teclats elèctrics que té el nostre  l’institut. 
Tots els alumnes ja tenen… Llegeix més»

Robòtica a 2n d’ESO

L’alumnat de l’optativa de robòtica de 2n d’ESO ha començat a experimentar els sensors de contacte, d’infrarojos, de rotació i de color.

Robòtica és una optativa del departament de Tecnologia que apropa l’alumnat a noves realitats i avenços.