Premi Reginó_Recerca Jove

El 22 de desembre, en la cerimònia de lliurament dels Premis Recerca Jove, el nostre centre va rebre el premi Reginó per haver contribuït a impulsar l’interès per la recerca sobre les dones i les seves aportacions a la societat.

El premi al millor treball de recerca del curs 2016-2017 sobre aquesta temàtica el va obtenir Martí Farrés amb el treball La percepció social sobre el sexisme a les revistes que li va ser lliurat en l’edició anterior. La tutora del treball va ser la professora d’EVP Beatriz Marcos. A ambdós, volem expressar-los el nostre agraïment.

El premi Reginó rep el nom d’una dona jueva de Barcelona que va ser autoritzada a practicar la medicina per Pere III el Cerimoniós.

El concurs organitzat per l’Institut Català de les Dones, adscrit al Departament d’Acció Social i Ciutadania, i la Direcció General de Recerca té  l’objectiu d’incentivar la recerca i els temes de gènere en l’ensenyament secundari  i es convoca conjuntament amb els Premis Recerca Jove (anteriorment coneguts com a Premis CIRIT) i es gestiona a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).