Fotofilosofia 2019

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2019 (UNESCO, novembre) s’ha convocat la Mostra de Fotofilosofia. L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

D’entre totes les fotografies s’ha seleccionat el 10% sota els criteris de l’organització i seran projectades juntament amb la resta de fotofilosofies dels 55 centres participants a l’Acte Final de la Mostra. Aquest event es realitzarà el dimecres 20 de novembre a les 17h a la Sala Gran de la Facultat de Filosofia de La UB (Barcelona).

A l’acte assistiran els autors i autores de les fotografies seleccionades per recollir els seus diplomes individuals, així com el de l’Institut com a centre participant.

Els autors i autores són:

  • De 4t d’ESO: Júlia Quintas Torra (4C).
  • De 1r de Batxillerat: Eric Martín Llamas (1A), Paula Martínez Jiménez (1A), Paula García Luque (1B), Adrián Guerra Medina (1B) i Mariam Bouali (1C).
  • De 2n de Batxillerat: Nerea Domenech Benítez (2C), Marina Pastor Arnau (2C) i Paula Sánchez Ahufinger (2C)