Experiències del confiament pel coronavirus

La revista educaDuc ens ofereix perspectives genuïnes, espontànies i emotives dels més joves sobre la quarantena. Aquí en teniu un exemple i us convidem a llegir més experiències a la revista que teniu al menú de l’esquerra.

“Jo penso que ara sí que s’està actuant bé i penso que a nivell social, això dels aplaudiments de la gent i l’activitat de l’arc de Sant Martí commouen molt les persones i crec que almenys Espanya, dins de la serietat, s’està prenent la quarantena amb humor i amb respecte. Considero que el tema dels supermercats tampoc cal, és a dir, no deixa de ser el mateix, agafes el que necessites i ja, però la gent s’ha precipitat massa segons el meu punt de vista en aquest sentit.

Estem a casa molt tranquils i puc treure moltes coses bones i inconvenients; podem fer més activitats familiars i no estar tan atabalats amb la feina i altres coses, sí que és veritat que en tan poc temps tancats ja estem molt angoixats i ens ve de gust sortir a passejar perquè al final et quedes sense coses per fer a casa. Jo per exemple m’he fet una llista de coses i les puc fer sense necessitat d’estrès. Això fa que no estigui tan enganxada a les tecnologies, encara que també les he utilitzat i per les xarxes socials han fet com activitats grupals que fan que es faci menys pesat estar a casa tant temps tancat. Amb el tema deures, en tinc bastants però m’he pogut organitzar molt bé i ho puc entregar tot i anar fent poc a poc sense angoixar-me gaire, fins i tot puc dir que fer una mica de feina m’ha entretingut i m’ha relaxat.

En conclusió, estic descobrint coses entretingudes per fer i per riure i he pogut obrir calaixos i trobar molts records i en aquest poc temps de quarantena he estat a gust amb la família perquè penso que hem sabut gestionar les activitats i fer que no sentim que perdem el temps aquí tancats. 

Per descomptat el 2020 i el coronavirus estan fent història i no deixa de ser una anècdota i experiència que recordarem en els nostres futurs”.

Iria Soto de 3r d’ESO