SPAINSKILLS

L’institut de Sales va participar en la competició Spainskills que es va celebrar del 9 al 13 d’abril del 2024, en el recinte ferial IFEMA (Madrid). En aquesta competició hi ha representació de les diferents comunitats autònomes, per a competir en els diferents Skills. Concretament van ser representades 29 modalitats en competició i 5 modalitats de demostració.

L’alumna Xènia Moreno va ser la representant de la selecció catalana en el Skill de Farmàcia i parafarmàcia i que va aconseguir la segona posició en la classificació estatal, i que prèviament havia guanyat el campionat autonòmic, CATSKILLS, realitzat a Reus el curs 22/23. En les dues competicions, va poder demostrar algunes de les competències adquirides en el CFGM de farmàcia i parafarmacia.

Hem de felicitar a tots el competidors i tutors de la selecció catalana, que van fer una gran feina.