Primer premi Parc Agrari a l’Adrià Blanch per seu TR

L’alumne de 2n de Batxillerat, l’Adrià Blanch, ha guanyat el primer premi de la modalitat Parc Agrari del Baix Llobretat dins dels premis Edurecerca 2018.

El seu treball de recerca “La cooperació amb el medi per salvar-nos mútuament” l’ha portat a terme tant a l’insitut (amb la seva tutora Marta Feliu) i l’empresa de Viladecans Fructusweb. En aquesta empresa de fruites ecològiques l’Adrià ha pogut comparar la producció de tomàquet de denominació d’origen ecològica amb la que no ho és. Ha fet una part pràctica de tast de diferents tipus de tmoàquests entre els seus companys per arribar a la conclusió que, en realció amb la textura i el gust no és tan rellevant el fet ser ecològic com el tipus de varietat que s’utilitza.

Des de l’institut volem donar les gràcies a l’empresa i felicitar a l’Adrià per aquest premi, com a resultat de la bona feina feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>