Festa de graduació de 4t ESO

El passat dimecres, 26 de juny, els alumnes de 4t d’ESO van celebrar la seva festa de graduació al pati de l’institut.
Després de l’entrega de diplomes a tots els alumnes de la promoció 2015-2019, la directora del centre va fer entrega dels premis als millors expedients. Enguany, ha estat un any excepcional, ja que fins a sis alumnes -Sofía Cañamero, Raúl Cano, Ruth Campón, Oriol Rosa, Laura García i Noa Zanabria- han obtingut una nota mitjana superior al 9.

Per continuar amb les emocions, la Carla Martínez, tutora de 4t ESO B, va fer un discurs en nom del professorat, que ens va fer saltar les llàgrimes a tots. Finalment, els alumnes van dedicar unes paraules als assistents i ens van obsequiar amb un ball.

La nit va acabar amb un sopar ofert per l’AMPA i amb la sensació amarga, perquè acaba etapa una promoció excel·lent, però alegre a la vegada, perquè la tornarem a retrobar, pràcticament sencera, a 1r de batxillerat.
Moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>