Catskills 2014

El dijous 3 de juliol de 2014, la Consellera d’Ensenyament, la senyora Irene Rigau, va lliurar les medalles als guanyadors d’ enguany del Catskills en que hi participaven 19 especialitats de Formació Professional. Aquest any s’incorporava l’especialitat núm. 41 : Cures Auxiliars d’Infermeria. Com ja sabeu l’ institut de Sales hi participava en aquesta modalitat i dues de les nostres alumnes van ser premiades. Podeu veure’n la notícia publicada aquí.

La recepció es va realitzar a la seu de L’ Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (l’INEFC ) de Barcelona. En els parlaments de les autoritats es va destacar la  importància de la F.P. al nostre país i les possibilitats d’una incorporació al món  laboral pels alumnes.

En l’actual edició hi han participat més de 80 instituts d’arreu de Catalunya, alguns d’ells en 8 especialitats diferents. La participació podia ser individual o per parelles. Cures Auxiliars d’Infermeria participa per parelles; aquest primer any hem obtingut el bronze del que ens sentim molt orgulloses.

Podem apreciar en algunes fotos l’alegria de les nostres alumnes a qui tornem a donar l’enhorabona per la força i la il·lusió que han tingut durant tot el procés.
Esperem i desitgem altres Catskills, i futurs encontres a nivell espanyol, europeu i mundial.

Podeu entrar a la pàgina d’Ensenyament referent al Catskills on trobareu més informació fotogràfica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>