Activitat de Dietètica a la setmana de la ciència a Viladecans

Amb motiu de la 21a setmana de la ciència a Catalunya, i com que el 2016 va ser l’any internacional dels llegums, el passat 16 de novembre de 2016 l’Ajuntament de Viladecans, conjuntament amb la Xarxa d’Innovació Educativa, van realitzar una taula rodona per tal de donar a conèixer els diferents aspectes dels llegums.

L’institut de Sales també es va sumar a l’activitat i la professora del nostre centre Montse Mallén Vivó va participar a la taula rodona com a especialista en tecnologia dels aliments, a més a més, com a assistents a la taula rodona van anar tots els alumnes de 1r i 2n de Dietètica de l’Institut amb els seus professors.

Durant la sessió es van tractar diversos aspectes agraris, culinaris, dietètics, organolèptics, econòmics, productius i nutritius dels diversos llegums que tenim al nostre abast a la vida quotidiana, per acabar, un cop finalitzada la sessió, els assistents van tenir l’oportunitat de degustar els diferents llegums que havien estat elaborats pel taller.

foto-16-11-16-18-35-40

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>