Diari digital: La NBA modifica l’All Star

La figura del malaguanyat Kobe Bryant estarà molt present durant l’All Star que se celebrarà a Chicago entre el 14 i el 16 de febrer. Entre altres coses, la NBA ha modificat el format del Partit de les Estrelles, en què l’equip guanyador no serà el que més punts anoti sinó el que arribi a una determinada quantitat.La quantitat a la qual ha d’arribar el guanyador serà la suma de punts de l’equip que vagi guanyant a la fi de la tercera cambra més 24 punts, en homenatge a Kobe Bryant i el dorsal que vestia. Per exemple, si el marcador és de 100-95, guanyarà l’equip que arribi abans a 124 punts sense que hi hagi limitació de temps.

«Hem passat força temps considerant quina quantitat seria l’adequada per a aquest objectiu de l’últim quart, però després del que ha passat l’última setmana ens va quedar clara aquesta xifra: 24», va explicar Byron Spruell, en nom de a l’NBA Partit de les Estrelles trobada comptarà també amb incentius benèfics, destinats a organitzacions de l’àrea de Chicago, on se celebra l’All-Star i que escolliran els campions dels equips: LeBron James i Giannis Antetokounmpo.

A més, es tindrà en compte el resultat parcial de cada quart, i el vencedor de cada un donarà 100.000 dòlars a l’organització que decideixi. A la fi del partit, l’equip vencedor rebrà 200.000 dòlars extra que també seran donats. En total, la NBA aportarà 600.000 dòlars a organitzacions benèfiques.

Resultat d'imatges de gif de lebron james y kobe bryant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>